Een prachtig communie- of lentefeest, een gezellige babyborrel, een knallend verjaardagsfeest, een feestelijke opening van een nieuwe zaak...

Elke gelegenheid is goed om te feesten!

 Party4Stars helpt je bij het organiseren van je feest, zodat jij zorgeloos kan genieten.

Waarom werken met een partyplanner voor je event?

Er zijn verschillende voordelen om een partyplanner in te schakelen:

  • Je bespaart tijd en stress.
  • Ze leggen voor jou alle puzzelstukjes samen.
  • Je hebt meer tijd om te genieten tijdens je feest.
  • Goedkoper, want dankzij hun goed netwerk aan leveranciers kunnen ze vaak ook betere prijzen verkrijgen.

Wanneer contacteer je Party4Stars best?

Dit hangt natuurlijk af van de grootte van je feest of welke service je graag wilt dat wij voor jou verzorgen, maar we raden je aan om ons zo snel mogelijk te contacteren wanneer je start met het plannen van je feest of event. 

Liefst doe je dit 3 tot 6 maanden op voorhand.

Sommige periodes in het jaar is het nu eenmaal drukker en moet je tijdig reserveren om nog te kunnen genieten van de beste leveranciers of locaties. 

Dit geeft ons voldoende tijd om rekening te houden met back-up plannen en laat voldoende tijd over om te onderhandelen, plannen en ervoor te zorgen dat alles perfect is voor jouw grote dag.

Welk budget moet ik voorzien?

In België leeft nog steeds het misverstand dat een partyplanner heel erg duur is en alleen weggelegd is voor zeer welgestelde mensen. De kostprijs van ons werk als eventplanner zal uiteraard afhangen van jouw wensen.

Elke leverancier hanteert zijn eigen prijzen en er zijn verschillende prijzen in catering, de zaal of decoratie die je kiest. Daarom is elk feest op maat gemaakt en zal geen offerte hetzelfde zijn.

Samen bespreken we de verwachtingen en wordt er rekening gehouden met jouw smaak, voorkeur en beschikbaar budget. 

Party4Stars streeft er naar om uit elk budget het maximum te halen. 

Wat zijn de betaalafspraken?

Aangezien Party4Stars betalingen moet doen om uw feest of event te organiseren, werken wij met voorschotten.

Nadat u de offerte heeft goedgekeurd en getekend, vragen wij om een voorschot van 50% van het offertebedrag. Dan pas gaan wij aan de slag.

7 dagen voor het effectieve feest wordt het resterende bedrag van de offerte gestort.

Na afloop van het evenement ontvang je een eindfactuur. Indien hieruit blijkt dat er nog een restbedrag openstaat ten aanzien van Party4Stars dient dit bedrag te worden betaald uiterlijk binnen 14 dagen na de factuurdatum, tenzij anders overeengekomen.

Je kan onze complete werkwijze checken op de pagina 'Werkwijze' en alle voorwaarden nog eens nalezen in onze 'Algemene Voorwaarden'.